El cicle ‘L’art de la conversa’ de l’Institut Gil-Albert reuneix a Alacant a Nach i a Tomás Fernando Flores

El cantant Nach i el director de Radi 3, Tomás Fernando Flores, inauguraran dijous que ve la nova proposta de l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert que gira entorn de l’art de la conversa.

El diputat de Cultura, Juan de Dios Navarro, ha explicat que “en aquests temps rendits a la immediatesa i les tecnologies, en els quals les trobades cara a cara i la conversa relaxada i profunda es troben tan en desús, l’Institut Gil-Albert obri una porta al debat i el diàleg, amb la participació de reconegudes figures de diferents àmbits socials i culturals”.

Així naix «L’art de la conversa», un nou cicle moderat per Joaquín Manresa que aposta per la bona lluna i el respecte a les opinions diverses, i que convida a la reflexió sobre determinades temàtiques. La primera d’elles, «Música i identitat cultural. La cançó d’autor», que reunirà a Nach i al Fernando Flores, el dijous 24 d’abril, a les 19.00 hores a casa Bardin. El cantant alacantí, que prepara nou disc, és un referent nacional i internacional en el món del rap i s’asseurà al costat del periodista i director de Radi 3, defensor de la cultura, la creativitat i la innovació.

Li seguirà el 23 de maig una trobada entre els periodistes Santiago Segurola i Olga Rodríguez, que parlaran sobre «Informació, comunicació i societat. El periodisme necessari». Segurola és un dels periodistes esportius més destacats del país, a més d’autor de nombrosos llibres, mentre que Olga Rodríguez està especialitzada en informació internacional, sobretot Orient Mitjà, i també és autora de diversos llibres.

La tercera sessió comptarà amb els catedràtics Manuel Atienza i Javier de Lucas, que centraran la seua conversa en «Ètica i justícia. El valor de l’argumentació», el 12 de juny. Atienza és jurista i catedràtic de Filosofia del Dret en la UA. De Lucas és també catedràtic de Filosofia del Dret i Filosofia Política de l’Institut de Drets Humans de la Universitat de València.